Ook een Juuver worden?

Meld je aan en ga met ons op pad!

Vind een auto!

Wij geloven dat auto’s véél efficiënter gebruikt kunnen worden. Dan zijn er namelijk minder auto’s nodig en daardoor wordt autorijden voor iedereen goedkoper. Juuve is bezig met een missie om autobezit te vernieuwen: met een eigen auto heb je toegang tot die ene auto. Met Juuve, heb je de vrijheid om in alle auto’s te stappen. Ook als je geen auto hebt.

Daarbij is één onderdeel van essentieel belang: heel veel auto’s op het Juuve platform. We willen echter dat iedere Juuver in een veilige auto rijdt, die het milieu zo min mogelijk belast. Oude vervuilende auto’s met gedateerde veiligheidssystemen zal je bij Juuve daarom niet vinden.

Dus alleen nieuwe auto’s!
Daarom introduceren we samen met Justlease vol trots de Peugeot 108 voor 99 euro per maand (bestel ‘m hier!). Autobezitters die niet elke dag hun auto gebruiken, kunnen nu in een gloednieuwe auto rijden tegen de kosten van bijvoorbeeld een VW Polo of Ford Fiësta van ruim 10 jaar oud. Een nieuwe auto is vrijwel altijd veiliger en minder schadelijk voor het milieu, zo ook de Peugeot 108. En omdat de auto gedeeld wordt op het Juuve platform, kunnen andere mensen ook tegen gunstige tarieven in een nieuwe auto rijden. Buurtgenoten die overwegen een auto te kopen voor incidenteel gebruik, hebben nu geen eigen auto meer nodig.

Waarom zou ik delen?
Zodra je de auto twee dagen hebt verhuurd, mag je twee dingen doen: de auto volledig voor jezelf houden, of doorgaan met verhuren op de momenten dat je ‘m toch niet gebruikt. Elke dag verhuren levert minimaal €24 op. Na een paar dagen per maand verhuren, rij je zelf dus gratis!

Is het dan veel gedoe?
Nee, helemaal niet. Je hoeft werkelijk niets te doen om je auto te verhuren. Je geeft aan wanneer je de auto zelf nodig hebt, en op andere momenten kunnen Juuve gebruikers in jouw auto stappen. De auto gaat open via onze app, dus ze hoeven niet bij je langs voor de sleutel. De auto zetten ze altijd weer bij jou terug en de opbrengsten worden elke maand aan je uitbetaald.

Is de 99,- auto handig voor mij?
Als je fulltime werkt en dagelijks lange afstanden rijdt, dan is een regulier private lease contract waarschijnlijk voordeliger. Maar in vrijwel elke andere situatie, is de 99,- auto waarschijnlijk heel interessant voor je. Bijvoorbeeld als je;

  • De auto alleen in het weekend nodig hebt;
  • Een tweede auto overweegt;
  • Jouw tweede auto wil verkopen;
  • Parttime werkt en graag met de auto reist.

 

Geïnteresseerd? Bekijk de aanbieding op onze private lease pagina. Vragen? Mail dan naar hoi@juuve.nl 🙂

Andere stories

Privatelease met 100,- korting per maand!

Autodelen in Nederland bestaat al zo’n 25 jaar. Toch zit autodelen niet ‘in het systeem’ bij het grote publiek. Met all

Lezen
Auto voor 99 per maand.

Dankzij een samenwerking met Justlease is het vanaf nu mogelijk om een auto voor slechts 99 euro per maand te leasen.

Lezen

Terug naar blog