Ook een Juuver worden?

Meld je aan en ga met ons op pad!

Vind een auto!

De schoolvakanties zijn bijna voorbij dus moeten we het weer hebben van de weekenden. Dit weekend tikt de meter 30 graden aan, tijd voor een uitje! Wij hebben een paar leuke activiteiten op een rijtje gezet die gemakkelijk te bereiken zijn met de auto inclusief een prijsindicatie! 

Outdoor:

We wisten natuurlijk al wel dat de natuur in ons landje mooi is. Maar de Veluwe, het hart van het Nederlandse schoon, is een walhalla voor de wandelaars, fietsers en mountainbikers onder ons. Trek je wandel schoenen aan en rij in ongeveer 1,5 uur naar dit stukje paradijs. Stop tijdens de wandeling bij het Kröller Müller museum om een kijkje te nemen in de op één na grootste Van Gogh verzameling ter wereld en maak een wandeling door de indrukwekkende beeldentuin. Heb je de Veluwe al gezien? Probeer de Biesbos, Postbank of Rozendaalse heide.

Prijsindicatie retour incl. kilometers met de Mini: €75

Watersport:

Wat is er nou lekkerder dan op het water te zitten met het zonnetje op je gezicht? Geen zuchtje wind of golfje te bekennen dit weekend dus ga heerlijk suppen (stand up paddle) op de gracht, meer of zee. In minder dan een halfuurtje rij je al vanuit Rotterdam naar Hoek van Holland waar je meerdere surfscholen vindt met boards te huur. Nog een leuke bijkomstigheid, suppen is een super goeie core- en balansworkout!

Prijsindicatie retour incl. kilometers met de Renault Twingo: €20

Stedent(r)ip:

Antwerpen

Is het toch iets meer je ding om door een van de leukste steden van onze zuiderburen te lopen? Op ongeveer een uurtje rijden van Rotterdam zit je al in Antwerpen. Bezoek de Diamantenwijk, het Havenhuis en geniet van een lokaal gebrouwen biertje op een van de vele gezellige terrassen. Tip: plan wel altijd even je reis met een elektrische auto! Onze laadpassen werken ook in België.

Prijsindicatie retour incl. kilometers met de Nissan Leaf: €74 (hele dag)

Den Bosch

Wil je toch liever met dit weer dichter bij huis blijven? Onze Leaf brengt je met plezier naar s’-Hertogenbosch. Deze bourgondische stad staat bekend om de mooie werken van Jeroen Bosch, het carnaval en natuurlijk de heerlijke Bossche Bollen. Geniet van de rondvaart over de Binnendieze in de zon en maak daarna een wandeling in de Bossche Broek. Dit gebied is niet ver van het centrum waar je al lekker kan genieten van het zonnetje op het terras met een (alcohol vrij) pilsje. Je kan het natuurlijk ook niet laten om die oh zo lekkere Bossche Bol te laten liggen.

Prijsindicatie retour incl. kilometers met de Nissan Leaf: €58 (hele dag)

Pretpark:

Toch meer zin in iets spannenders? Reserveer bijvoorbeeld onze Polo en neem je vrienden een dagje mee naar de Efteling. Is dit toch iets meer waar je je boertje of zusje of kinderen mee naar toe zou nemen? Dan kun je altijd ook nog lekker naar Walibi of Moviepark Germany? Check in onze app welke auto’s een kinderzitje hebben!

Prijsindicatie excl. kilometers Volkswagen Polo: €20 (hele dag)

Geniet van je weekend en stuur eens een leuke foto met onze Juuve of tag ons in jouw foto’s! Dat vinden wij altijd te gek!

Andere stories

Finance & HR Manager (32u)

👉   Over Juuve In de grote steden van Nederland zorgen onze deelauto’s ervoor dat niemand meer een auto nodig heef

Lezen
Stage | Business development

👉 Over Juuve De missie van de jonge tech-startup Juuve is om iedereen toegang te geven tot de mobiliteit van de toek

Lezen

Terug naar blog