Ook een Juuver worden?

Meld je aan en ga met ons op pad!

Vind een auto!

Juuve en de Gemeente Utrecht lanceren de eerste deelhub in de stad. De deelhub is een plek waar een mix van auto’s (elektrisch, benzine) en tweewielers staan, die iedereen in de wijk kan gebruiken. De auto’s staan in Parkeergarage de Grifthoek.

 

Direct rijden zonder abonnement.
Download de Juuve app via de App Store of Play Store en maak binnen 2 minuten een account. Als je direct een auto nodig hebt, kan je ons bellen via de app en dan zal jouw account direct worden geactiveerd. Reserveer vervolgens een auto en je opent de auto met de app. Zo simpel is het! Je hebt geen abonnement nodig en alle kosten zijn inbegrepen. Als je moet tanken of laden, dan gebruik je de pas in de auto.

 

Van e-scooter tot stationwagen.
Elektrische scooters, compacte auto’s en een grote stationwagen; het brede aanbod zorgt ervoor dat je altijd het perfecte voertuig voor het moment hebt.  Daarnaast zijn sommige auto’s uitgerust met een kinderzitje. We starten met vijf auto’s en zullen in de zomer uitbreiden met elektrische tweewielers (scooters en fietsen). Hieronder vind je een overzicht van de tarieven.

 

LAUNCH ACTIE: rij in juni voor 1,- per uur! Check de App Store en Play Store.

Andere stories

Naast auto’s introduceert Juuve nu ook elektrische scooters
Van deelscooter tot deelauto. Alle voor- en nadelen op een rijtje!

In iedere stad zie je ze. Deelauto’s, deelscooters, stepjes en meer.… Sjoeffff daar ging weer een super snelle rode f

Lezen

Terug naar blog