Prijzen

Bij Juuve hebben we verschillende voertuigen. Van elektrisch tot benzine, van station tot hatchback, van budget tot luxe. Per voertuig hanteren wij verschillende prijzen.

Wat kost Juuve?

De prijs van een reservering bestaat uit een uurtarief en een kilometertarief. Het kilometertarief is het bedrag dat je betaalt voor het aantal kilometers dat je aflegt tijdens een reservering. Het kilometertarief is inclusief brandstof, waardoor je nooit zelf hoeft te betalen voor het tanken. Zowel de kosten per kilometer als het uurtarief worden weergeven bij het maken van een reservering. Ook hebben alle auto’s hebben een maximaal dagtarief. Bij een reservering vanaf 10 uur lang gaat het dagtarief in. Dit loopt door t/m 24 uur per dag. Hierna beginnen de uren weer opnieuw.

Parkeerkosten.

Parkeren binnen de zone van de basislocatie van de auto is gratis. Hier heeft de auto een parkeervergunning. Mocht je buiten de zone willen parkeren, dan is het van belang om een parkeermeter aan te zetten. 

Voor meer informatie zoals betaalmethodes, huisdieren in de auto, eigen risico en meer verwijzen wij je graag naar onze help center. 

Abonnementen. 

Er zijn meerdere abonnementen af te sluiten. Vanaf 19,- per maand kun je tot 60% korting krijgen op jouw rit. Lees hier meer over abonnementen. 

Zakelijk rijden.

Er zijn nu ook zakelijke abonnementen. Hiermee betaal je per maand i.p.v. per rit en waar alle ritten (van alle medewerkers) op één factuur verschijnen. Lees hier meer over de zakelijke abonnementen en de voordelen ervan. 

Kilometertarief.

Het kilometertarief ligt tussen de 0,25 en 0,30 per kilometer. De meeste auto’s op het Juuve platform zijn 0,25 per kilometer. Er ligt een tankpas met code in de auto waarmee je gratis kan tanken. Na het afsluiten van jouw reservering ontvang je een factuur met de gereden kilometers en aantal gereserveerde uren. Je kunt vooraf zelf kiezen of je deze wil betalen via automatische incasso of met creditcard.