Prijzen

 

Wat kost Juuve?

De prijs van een reservering bestaat uit een uurtarief en een kilometertarief. Het kilometertarief is het bedrag dat je betaalt voor het aantal kilometers dat je aflegt tijdens een reservering. Het kilometertarief is inclusief brandstof, waardoor je nooit zelf hoeft te betalen voor het tanken. Zowel de kosten per kilometer als het uurtarief worden weergeven bij het maken van een reservering. Ook hebben alle auto’s hebben een maximaal dagtarief. De prijzen van het dagtarief zijn gebaseerd op een maximaal aantal uur waarvoor je betaalt per 24 uur. Zo is een Nissan Leaf bijvoorbeeld maximaal 19,- per dag.

Parkeerkosten.

Parkeren binnen de zone van de basislocatie van de auto is gratis. Hier heeft de auto een parkeervergunning. Buiten deze zone zijn alle gemaakte parkeerkosten voor de huurder.

Prijsoverzicht.

Bij Juuve hebben we verschillende voertuigen. Van elektrisch tot benzine, van station tot hatchback, van budget tot luxe. Per voertuig vershillen de prijzen.

Voor meer informatie zoals betaalmethodes, huisdieren in de auto, eigen risico en meer verwijzen wij je graag naar onze help center.