Ook een Juuver worden?

Meld je aan en ga met ons op pad!

Vind een auto!

Autodelen in Nederland bestaat al zo’n 25 jaar. Toch zit autodelen niet ‘in het systeem’ bij het grote publiek. Met alles wat wij doen, proberen wij dat te bereiken. Autodelen zorgt namelijk voor minder auto’s op straat en het maakt autorijden voor iedereen goedkoper.

 

En daarom werken wij zoveel mogelijk samen met partijen die al wel dat grote publiek hebben bereikt. Eerst zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk auto’s deelauto’s worden. Want pas wanneer er op elke straathoek een deelauto staat, zal autodelen bij het grote publiek bekend worden.

 

Samenwerking met MediaMarkt!
Dus wij zijn erg blij met de actie van Mediamarkt en Justlease, want zo bereiken we ruim 1 miljoen Nederlanders! Bovendien kan is er nu keuze voor meer auto’s; naast de Peugeot 108, is er ook een Mitsubishi Space Star, Renault Clio, Nissan Micra en Ford Focus. Allemaal met 100,- korting, omdat ze worden gedeeld via Juuve.

 

Leasekosten terugverdienen
Daarnaast kan je jouw leasekosten terugverdienen doordat de auto verhuurd wordt. In het geval van de Mitsubishi, heb je jouw leasekosten zelfs al na 6 dagen terugverdiend! Je houdt verder gewoon controle over jouw auto: via de app reserveer je ‘m voor jezelf op dagen dat jij hem nodig hebt. Dat mag zelfs al jaren van tevoren.

Check het aanbod via deze link!

Andere stories

Privatelease met 100,- korting per maand!

Autodelen in Nederland bestaat al zo’n 25 jaar. Toch zit autodelen niet ‘in het systeem’ bij het grote publiek. Met all

Lezen
Auto voor 99 per maand.

Dankzij een samenwerking met Justlease is het vanaf nu mogelijk om een auto voor slechts 99 euro per maand te leasen.

Lezen

Terug naar blog