Ook een Juuver worden?

Meld je aan en ga met ons op pad!

Vind een auto!

Na onderzoek onder de Utrechtse Juuve gebruiker blijkt er behoefte aan kleine elektrische deelauto’s in o.a. de Vogelenbuurt, Pijlsweerd, Lombok en Tuinwijk. Wij bij Juuve reageren met 11 spiksplinternieuwe elektrische SEAT Mii’s.

 

Voor iedereen een dag gratis elektrisch rijden!
Om de Utrechter comfortabeler te maken met elektrisch rijden, ontvangt iedereen in deze stad €25 korting op deze nieuwe geluidloze bolides. Dit staat gelijk aan een hele dag gratis een SEAT Mii! Inclusief abonnent heb je hem zelfs 2,5 dag! Op deze manier kan de gebruiker wennen aan elektrisch rijden en is de keuze om vaker elektrisch boven benzine te kiezen voor de hand liggender.

 

Uit onderzoek blijkt dat de grootste barrière om een elektrische auto te kopen de hoge kostprijs is. Door de prijs van de elektrische deelauto’s niet hoger te maken dan de benzine auto’s, wordt elektrisch rijden tevens gestimuleerd.

 

Direct rijden met of zonder abonnement.
Download de Juuve app via de App Store of Play Store en maak binnen 2 minuten een account. Reserveer vervolgens een auto en je opent de auto met de app. Zo simpel is het!

Je hebt geen abonnement nodig, deze is optioneel. Zonder abonnement rij een SEAT Mii al voor 2,50 per uur en maximaal 25,- per dag. Met abonnement rij je deze al voor 1,- per uur en maximaal 10,- per dag. Alle kosten, behalve het kilometertarief, zijn inbegrepen.

 

Van e-bike tot hybrid tot verhuisbus.
Van e-bike tot compacte auto’s en verhuiswagens; het brede aanbod zorgt ervoor dat je altijd het perfecte voertuig voor het moment hebt.  Daarnaast zijn sommige auto’s uitgerust met een kinderzitje.

 

Snel proberen? Check de App Store en Play Store.

11 nieuwe elektirche SEAT MII's in Utrecht!

Andere stories

11 elektrische SEAT Mii’s in Utrecht.

Juuve doet onderzoek naar de behoefte van gebruikers in Utrecht. Uitkomst: er is behoefte aan kleine elektrische auto's. Juuv

Lezen
Benschop Deelauto’s

Terberg en Juuve pionieren met de lancering van een deelhub in Benschop. De hub bestaat uit een Toyota Aygo en een Ford Focus

Lezen

Terug naar blog