Ook een Juuver worden?

Meld je aan en ga met ons op pad!

Vind een auto!

Lisette is relationship manager bij CIC en een fanatieke fietser die zo nu en dan eens om een auto verlegen zit. Lisette werd daarom al gauw gebruiker bij Juuve Carsharing en maakte zo kennis met autodelen én elektrisch rijden. Sindsdien heeft ze regelmatig een elektrische deelauto gebruikt om naar afspraken te gaan, of om bijvoorbeeld spullen te verkopen bij de IJ-hallen in Amsterdam. Tijd voor een babbeltje!

Hi Lisette! Hoe heb jij Juuve leren kennen?

Ik ben al een tijdlang werkzaam bij CIC en daar ben ik jullie tegengekomen. Ik werk als relationship manager bij CIC: ik zorg ervoor dat de kantoorruimten in ons gebouw worden verhuurd aan de meest interessante, innovatieve start-ups die in Rotterdam te vinden zijn, zoals bijvoorbeeld jullie als Carsharing start-up. Juuve was een van de eerste bedrijven die bij CIC een kantoor huurden in het Groothandelsgebouw in Rotterdam.

Relationship manager? Wat houdt dat eigenlijk precies in?

Voor mijn werk ben ik het eerste aanspreek punt voor iedereen die bij ons een ruimte komt huren en zorg ik ervoor dat iedereen tevreden is. Dat betekent dat er zo nu en dan wat brandjes te blussen vallen, maar er zijn vooral mooie prestaties te vieren. Dat geldt ook voor CIC zelf. Wij zijn hard bezig om onze ruimte in het Groot Handelsgebouw uit te breiden: er komt maar liefst 4000 vierkante meter bij! Dat betekent dat wij binnenkort nog veel meer mooie start-ups mogen verwelkomen. Ook zijn wij van plan om naar meerdere locaties in Europa uit te breiden: Rotterdam is namelijk de eerste stad in Europa die namens CIC coworking spaces aanbiedt. We zijn erg trots erop dat wij ‘pioniers’ mogen zijn. We werken dan ook hard en met trots aan onze uitbreidingen.

Lees hier meer over CIC Rotterdam en hun coworking- faciliteiten!

Klinkt als een interessante job! Maar wat doe je dan in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd – ook belangrijk! –  sport ik veel en zing ik graag. Die hobby heb ik al sinds mijn elfde. Ik zing vooral pop en soul. Ik probeer daar ook echt tijd in te investeren: ik werk bijvoorbeeld met een vocal coach samen en treed zo nu en dan ook op.

Dat lijkt ons een goedgevulde agenda. En heb je al eens van onze diensten gebruik gemaakt?

Jazeker! Ik vind het namelijk altijd leuk om een dienst af te nemen bij de bedrijven die bij CIC hun ruimte huren. En het is bijzonder toevallig, maar vlak nadat ik Juuve heb leren kennen, deed zich een moment voor waarop ik eigenlijk om een auto verlegen zat. Ik moest namelijk erg vroeg in de ochtend naar Amsterdam reizen. Ik heb toen een elektrische deelauto bij Juuve gekozen, heb een hele inboedel ingeladen en ben ermee naar de Amsterdamse IJ-hallen gereden om daar mijn spullen te verkopen. Ik vond het wel spannend met laden, ik wilde niet langs de weg komen te staan met een lege batterij. Maar in Amsterdam kun je overal laden. Dat was zo makkelijk en handig en elektrisch rijden is zo soepel en fijn, dat ik gelijk besloot dat ik Juuve zeker vaker ga gebruiken.

Wij zijn blij dat we je uit de brand hebben kunnen helpen met onze elektrische deelauto’s! Wat vind jij eigenlijk van ons initiatief?

Ik ben er nu achter gekomen dat autodelen voor een hoop flexibiliteit en comfort zorgen. En het is tegelijkertijd enorm kostenbesparend. Ik heb namelijk echt niet altijd een auto nodig. Maar als het moment zich voordoet dat ik ergens heen wil gaan en het openbaar vervoer het laat afweten, dan weet ik zeker dat ik een auto kan gebruiken. Dan is het ook nog eens leuk om elektrisch te rijden, lekker duurzaam. Dat hoge niveau van flexibiliteit is zo ontspannend: gaan en staan, waar en wanneer jij maar wilt.

Wat voor voertuig gebruik jij meestal als je van A naar B wilt?

Ik ben een echte fietser: ik ga ermee naar mijn werk, naar de sportschool… Een fiets blijft dan handig en flexibel. Ik gebruik ook het OV, maar ik irriteer me er flink aan als er storingen en vertragingen zijn of als ik ergens laat moet zijn en er simpelweg geen bus, tram of trein meer rijdt. Dat beperkt echt je vrijheid. Ik gebruik daarom zelf een deelauto als ik naar een locatie moet die niet zo makkelijk te bereiken is via het openbaar vervoer.

Dat is begrijpelijk! Hoe zie jij de toekomst van mobiliteit eigenlijk voor je?

Oh, daar heb ik voldoende fantasie voor! Ik zou zo graag willen teleporteren: een beetje op zijn ‘Harry Potters’, maar dat moet toch de meest briljante transportoplossing zijn. Of ik zou makkelijk willen kunnen vliegen. Ken je The Jetsons, die televisieserie? Daar hebben ze van die ‘bubbels’ waarin ze rond kunnen vliegen. Warm, snel, hoog en droog… Dat lijkt mij wel wat.

Laten we hopen dat we daar straks allemaal gebruik van kunnen maken! En dat Juuve jou tot die tijd onze deelauto’s kan blijven aanbieden.

Ik blijf zeker gebruikmaken van jullie app! Ik was bijvoorbeeld laatst nog naar een vriendin in Amsterdam met een elektrische deelauto van Juuve. Dat was wederom een plek die moeilijk met het OV te bereiken was. Ik ben dus in een auto van Juuve gestapt en ben makkelijk en snel naar die vriendin toegereden. En de auto reed ook nog eens heerlijk. Jullie zullen mij zeker vaker een auto bij jullie zien huren.

Wil je ook op pad met onze deelauto’s en kennis maken met elektrisch rijden? Meld je aan voor onze mailinglijst en hoor als eerste wanneer je in kan stappen!

Lisette ging met een elektrische deelauto naar Amsterdam om een vriendin te bezoeken.

Andere stories

Finance & HR Manager (32u)

👉   Over Juuve In de grote steden van Nederland zorgen onze deelauto’s ervoor dat niemand meer een auto nodig heef

Lezen
Stage | Business development

👉 Over Juuve De missie van de jonge tech-startup Juuve is om iedereen toegang te geven tot de mobiliteit van de toek

Lezen

Terug naar blog